Медична лабораторія CSD LAB - лідер у сфері морфологічної та молекулярної діагностики

 Здоров'я людини має на увазі не лише ведення здорового способу життя, а й періодичне обстеження у медичних фахівців. Будь-яке обстеження передбачає здачу певних аналізів, залежно від виду дослідження. Здати їх можна в різних лабораторіях, які є як при клініках і лікарнях, так і незалежні (приватні). При клініках зазвичай здають аналізи ті, хто має на руках електронний напрямок і які не залежать від термінів, тому що черга в такі лабораторії величезна. До приватних лабораторій звернутися може кожен пацієнт у будь-який час, що значно скорочує час на очікування отримання результатів, від яких досить часто залежать медичні призначення.

Потенційний клієнт приватної лабораторії шукає свій пункт здачі аналізів, який би відповідав його критеріям щодо якості та комфорту. Так, зазвичай вибирається лабораторія зі зручним місцем розташування та величезним переліком послуг за оптимальними цінами. Особливою популярністю останнім часом почала користуватися медична лабораторія CSD LAB, яка має філії у багатьох містах України. Тут беруть аналізи на численні дослідження. Маючи направлення лікаря, співробітники цієї лабораторії сформують необхідний пакет аналізів і запросять пацієнта на його здачу у зручний для нього час. Тут працює система знижок, ознайомитись з якими можна на сайті https://csdlab.ua, за допомогою якого дуже зручно спілкуватися з обраною лабораторією. Зареєструвавши особистий кабінет, можна отримувати вигідні пропозиції на пакетні аналізи, можна вибрати зручний час для здачі, викликати медсестру додому і отримати результати, не відвідуючи лабораторію знову. Якщо виникають запитання, їх завжди можна задати у телефонній розмові з контакт-центром.

На жаль, протягом усього свого життя людина стикатиметься зі здаванням аналізів неодноразово. Тому він шукає надійну лабораторію, чиїй діяльності він би довіряв. CSD LAB є унікальним лабораторним комплексом, що надає повний спектр послуг аналізів по Україні та лідером у сфері морфологічної та молекулярної діагностики. Широкий спектр досліджень, що включає:

  • цитологічну діагностику;
  • патогістологічну діагностику;
  • широкий спектр імуногістохімічних, діагностичних та тераностичних маркерів;
  • проточну цитометрію;
  • молекулярно-генетичну діагностику;
  • клінічну лабораторну діагностику, дозволяє надавати унікальні можливості діагностики, прогнозування та предикції ефективності терапії.
+ 0 -
  • 246

Добавить комментарий