Більярдні столи б/у від UKRBILLIARD

 Будь-яка гра має свої переваги, завдяки яким вона стає популярною. Не є винятком і більярд. Він позитивно впливає як на формування характеру, так і на зміцнення та підтримку загального здоров'я, включаючи фізичне та психічне. Більярд зміцнює дихальну, серцево-судинну систему, покращує зір, окомір і благотворно позначається на образі думок гравця. Грати в більярд любили всі видатні люди сучасності, оскільки ця гра розвиває стратегічне та тактичне мислення, уміння контролювати свої емоції та користуватися хвилинною слабкістю суперника.

Для гри в більярд потрібно спеціальне обладнання, яке в малогабаритних приміщеннях не розмістиш. Тому в нього грають найчастіше поза домом. Це може бути клуб, офіс, заміський будинок. Не кожен може дозволити собі придбати новий стіл. Зате більярдний стіл, що був у використанні, https://ukrbilliard.com.ua/uk/bilyardnyie_stolyi/bilyardnyie_stolyi_b_u доступний для багатьох. В Україні більярд популярний двох версій: російський більярд (піраміда) та американський пул (американка). Відповідно і до столів для цих версій пред'являються індивідуальні вимоги щодо розміру та характеристики поверхні.  Для професійного пулу використовуються 9-ти футові моделі, а для «піраміди» - 12-ти футові. Щодо матеріалу більярдний стіл б / у зазвичай виготовляється з каменю і натурального дерева твердих порід - довговічні матеріали і довго зберігають свою презентабельність. Крім столу для гри в більярд необхідні спеціальні атрибути, серед яких основне місце займає кий, що має різну довжину. Так, для новачків рекомендовано менше довжини 145-150 см, в той час, як для професіоналів - 155-160 см, також довжина підбирається відповідно до зростання гравця. Вага варіюється від 680 до 850 гр. Для американки існує кілька видів кия:

  • Розбійник;
  • Ігровий;
  • Джамп;
  • Джамп-брейк.

В магазині UKRBILLIARD можна знайти все для більярду, в тому числі більярдні столи б / у купити у відмінному стані та адекватним цінам. Головна перевага покупки такого столу полягає у збереженні високих параметрів, що впливають на ігрові характеристики виробу, за значно нижчої вартості щодо нового столу.

Тут же можна купити новий більярдний стіл власного виробництва, як аматорських так і професійних. Асортимент магазину включає: кулі, киї, киевніци, більярдні стійки, трикутники і полки для куль, а також крейда, світильники, годинник, рукавички, таймери і багато іншого. У магазині UKRBILLIARD передбачено безготівковий розрахунок, а доставка здійснюється по всій території України.

+ 0 -
  • 137

Добавить комментарий