Як провести зиму без хвороб: практичні поради, як протриматися здоровим до весни

Не забувайте носити шапку і намагайтеся не промочити ноги. Пізня осінь і зима — це “популярний” час, щоб захворіти. Щоб такого не сталося, потрібно заздалегідь подбати про своє здоров’я заздалегідь. Наприклад, прикупивши на зиму пару гарних теплих черевиків або чобіт, а також теплу куртку або пуховик. Однак, крім цього, є ще кілька “правил”. 

Як зазначає видання , протриматися здоровим до весни — цілком реальне і здійсненне завдання, головне підійти “до справи” відповідально та сумлінно.
Спіть вдосталь — нестача сну згубно впливає на здоров’я. При дефіциті сну, можливість захворіти набагато вище. Намагайтеся приділяти сну не менше 8 годин на добу. Більше рухайтеся — лише 10 хвилин на день фізичних вправ допоможуть вам бути в тонусі.
Правильно харчуйтеся — обов’язково подбайте про свій раціон, додавши в нього продукти, багаті на вітаміни, а також білками і клітковиною.
Найчастіше провітрюйте приміщення, особливо якщо ви працюєте в офісі, де багато людей. Просте провітрювання може врятувати від загального зараження.
Мийте руки — найпростіший звичайний обряд, який в рази знижує можливість підчепити вірус.

+ 0 -
  • 0
  • 454

Добавить комментарий