У Білгород-Дністровському збудували незаконну споруду на березі лиману

Повідомлення про те, що невідомі будівельники перекрили вихід до лиману, куди ходять рибалити місцеві мешканці, міська влада Білгорода-Дністровського отримала нещодавно. Мер міста обіцяв розібратися з проблемою та доповісти про це містянам.

Сьогодні Віталій Граждан провів черговий прямий ефір з місця події (вулиці Островского) та показав ту саму забудову, яка викликає нарікання.

За словами очільника міста, тут відбувається самовільне захоплення території. Невідомі огородили частину берега та зводять будівлю. А будівельне сміття скидають в лиман.

«Я звернувся до поліції. Зараз вже зареєстроване кримінальне провадження за фактом незаконного захоплення земельної ділянки. Далі справа за поліцією. Тому будемо з вами разом спостерігати за тим, як відбувається досудове розслідування. Буду тримати вас в курсі подій», – пообіцяв Віталій Граждан.

Самовільна будівля має досить велику площу. Наразі вона вже зведена на рівні першого поверху. Будівельників на місці забудови під час візиту мера міста не було.

Також Віталій Граждан показав містянам кілька самовільно збудованих гаражів поруч із цим місцем і повідомив, що щодо них подано позов до суду.

+ 0 -
  • 0
  • 136

Добавить комментарий