На Одещині затримали 35-річного чоловіка, коли він намагався збути ручну гранату

Позбавленням волі може обернутися для жителя Ізмаїла незаконне поводження з гранатою.

Поліцейські викрили чоловіка, коли він намагався збути бойовий припас. Дії правопорушника кваліфіковані за статтею 263 Кримінального кодексу України.

Оперативний підрозділ Ізмаїльського районного відділу поліції отримав інформацію про те, що 35-річний містянин підшукує покупця на ручну гранату РГД-5. Після проведення низки санкціонованих заходів поліцейські задокументували протиправні дії продавця. В нього вилучили незаконний товар та дві тисячі гривень, які він отримав за нього. Ізмаїлець пояснив: знайшов боєприпас і вирішив підзаробити на ньому.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України і скерували матеріали справи з обвинувальним актом до суду.

Зазначимо, що носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

 

+ 0 -
  • 0
  • 317

Добавить комментарий