Щонайменше три роки позбавлення волі загрожує 30-річному одеситу, який у Дюківському парку збув небезпечний бойовий припас

Оперативники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 затримали правопорушника, коли він за тисячу гривень продав гранату із запалом.

Поліцейські разом зі спеціалістами-вибухотехніками вилучили з місця події корпус ручної осколкової гранати «Ф-1» та запал типу «УЗРГМ», які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні відносяться до категорії бойових припасів. Нині незаконний предмет у встановленому порядку скерували на дослідження.

щонайменше три роки позбавлення волі загрожує 30-річному одеситу, який у дюківському парку збув небезпечний бойовий припас

«Як з’ясувалося, фігурант раніше відбував покарання за скоєння злочинів майнової спрямованості. Тепер, за наявністю достатніх доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру у придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойового припасу без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Нині поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть в суді щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. В ході досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть походження гранати», - повідомив начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

+ 0 -
  • 0
  • 171

Добавить комментарий