Поліцейські вилучили у жителя Суворовського району Одеси кілька десятків доз наркотиків

Містянин зізнався: вони потрібні були йому для власного вживання. Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах може обернутися для чоловіка штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34000-85000 гривень) або позбавленням волі на строк до трьох років.

Під час відпрацювання інформації щодо причетності 37-річного одесита до наркозлочинної діяльності за його місцем мешкання поліцейські провели обшук. В ході санкціонованих заходів правоохоронці виявили 37 поліетиленових згортків з порошкоподібною наркомісткою речовиною. Те, що в них наркотики, підтвердив і сам власник, пояснивши, що зберігав їх для власного вживання.

«Поліцейські направили речові докази на експертизу, за результатами якої буде вирішуватися питання про притягнення чоловіка до відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України і карається штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років. В ході досудового розслідування правоохоронці також встановлюватимуть, де громадянин придбав заборонені речовини», - розповів начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной.

+ 0 -
  • 0
  • 332

Добавить комментарий