Одеська обласна дитяча клінічна лікарня отримала цінне медичне обладнання

Відділення серцево-судинної хірургії Одеської обласної дитячої клінічної лікарні отримало апарат для гемофільтрації HF 440.
Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.
Апарат призначений для проведення процедури стабілізації показників мікро- та макроелементів в крові, процедури виведення токсинів з організму, плазмофорезу («очистки» плазми) у пацієнтів як дорослих так і дітей з тяжкими інтоксикаційними отруєннями внаслідок зовнішніх та внутрішніх чинників, тяжкого перебігу сепсису з розвитком поліорганної недостатності, хронічної ниркової та серцевої недостатності з генералізованими набряками після інтенсивної хіміотерапії в онкології.
За допомогою цього апарату буде можливість допомогти пацієнтам з тяжкими отруєннями, пацієнтам з синдромом тривалого здавлення, що нині, за словами спеціалістів, особливо актуально. А ще завдяки даному обладнанню з’явиться можливість надавати допомогу пацієнтам з надважкими формами печінкової, серцевої та ниркової недостатностей, в умовах цього медичного закладу, без подальшого транспортування до київських клінік.
+ 0 -
  • 0
  • 478

Добавить комментарий