В Одеському держуніверситеті внутрішніх справ святкують 100-річний ювілей

Разом з заступником Міністра внутрішніх справ Катериною Павліченко, народними депутатами України привітав колектив та студентів університету з ювілеєм начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

"Ви сприяєте реалізації важливих завдань із якісної підготовки висококваліфікованих правоохоронців, справжніх патріотів своєї держави, служіння якій кожен із них обрав за покликом власного серця. Упевнений, що і надалі такі професійні здобутки посилять славу університету та правоохоронних органів України", – сказав у вітальній промові начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

100 років потомк відкрилася Одеська губернська школи підготовки молодших та старших міліціонерів. Сьогодні це Одеський державний університет внутрішніх справ — один з найстаріших навчальних закладів МВС, що має найвищий IV рівень акредитації і є одним із провідних вищих навчальних закладів України у системі МВС.

Точна дата заснування виша МВС – 27 лютого 1922 року, але 2022-го наприкінці лютого було не до святкування – зі зрозумілих причин. Тому поздоровлення перенесли на співроку.

+ 0 -
  • 0
  • 468

Добавить комментарий