На Одещині перекрили незаконний канал переправлення чоловіків через кордон

В Одеській області правоохоронці викрили злочинну «схему» переміщення осіб через державний кордон. Громадян, які підлягають загальній мобілізації, перевозили до Молдови за 4500 доларів США.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Організував діяльність 26-річний мешканець області та залучив до неї спільників, зокрема і  громадянина іншої країни. Зловмисники використовували гаражне приміщення як «перевалочну» базу. Там вони збирали охочих перетнути кордон та проводили попередній інструктаж. Після цього один із виконавців перевозив осіб повз офіційні пункти пропуску на територію Республіки Молдова. За надані послуги члени злочинної групи отримували 4500 доларів США з однієї людини.

Організатора та двох його спільників затримали під час спроби перевезти чотирьох «клієнтів» через державний кордон. За результатами проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання, у транспортних засобах та у гаражному приміщенні, де збирали чоловіків, поліцейські вилучили автомобілі, пістолет та рушницю з набоями до них, а також 5850 доларів США та понад 60 000 гривень.

Трьох учасників злочинної групи затримали, а на чотирьох «клієнтів» правоохоронці склали протоколи  про адміністративні правопорушення.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

+ 0 -
  • 0
  • 262

Добавить комментарий