Поліцейські викрили одесита у незаконному посіві та зберіганні наркотиків

Незаконні насадження конопель і виготовлену з дозрілих рослин наркотичну речовину вилучили та направили на експертизу.

У протиправній діяльності чоловіка викрили співробітники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1. Під час проведеного правоохоронцями невідкладного обшуку в помешканні фігуранта поліцейські виявили дбайливо оброблені рослини, а також готове до вживання зілля, виготовлене із вирощеного врожаю. Власник оселі пояснив, що вирощував та зберігав наркотики для власного вживання.

вирощував у квартирі коноплі та ховав у холодильнику виготовлене зілля: поліцейські викрили одесита у незаконному посіві та зберіганні наркотиківвирощував у квартирі коноплі та ховав у холодильнику виготовлене зілля: поліцейські викрили одесита у незаконному посіві та зберіганні наркотиківвирощував у квартирі коноплі та ховав у холодильнику виготовлене зілля: поліцейські викрили одесита у незаконному посіві та зберіганні наркотиківвирощував у квартирі коноплі та ховав у холодильнику виготовлене зілля: поліцейські викрили одесита у незаконному посіві та зберіганні наркотиків

Відомості за вказаним фактом правоохоронці внесли до ЄРДР за статтями 309 та 310 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, а також про незаконний посів або вирощування конопель.

В рамках розпочатих проваджень вилучені речовини поліцейські скерували на експертне дослідження. За висновками експертів буде прийматися рішення щодо повідомлення фігуранту про підозру.

+ 0 -
  • 0
  • 295

Добавить комментарий