Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку підписав угоду про співпрацю з Карагандинським університетом

На підставі угоди про міжнародне співробітництво, яка була укладена 12 вересня 2022 р. між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку та Карагандинським державним університетом ім. Е.О. Букетова https://buketov.edu.kz/ru/ (КарГУ, м. Караганда, Казахстан), запроваджено академічну мобільність між студентами наших вишів протягом осіннього семестру 2022-2023 навчального року.
Факультет Бізнесу та соціальних комунікацій разом з Факультетом електроніки, автоматизації та метрології і Факультетом інформаційних технологій та кібербезпеки за підтримки відділу міжнародних зв’язків започаткували програму академічної мобільності в дистанційному форматі між студентами ДУІТЗ та КарГУ.
Студенти спеціальностей 073 «Менеджмент», 054 «Соціологія», 061 «Журналістика та зв’язки з громадськістю», 125 «Кібербезпека» та 126 «Інформаційні системи та технології» Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку протягом осіннього семестру будуть вивчати дисципліни, які викладаються у Карагандинському державному університеті ім. Е.О. Букетова.
Українські студенти обрали для вивчення дисципліни «Електронні гроші та платіжні системи» та «Бізнес-планування інвестиційних проектів». В свою чергу, казахстанські студенти обрали для вивчення протягом осіннього семестру дисципліну «Електроніка та електротехніка».

+ 0 -
  • 0
  • 948

Добавить комментарий