У Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відбудеться Конкурс-виставка «Science Skills Booster SUITT 2024»

18 травня о 10.00 у Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відбудеться визначення переможців Конкурс-виставки «Science Skills Booster SUITT 2024».

 

18 травня з нагоди Всесвітнього дня науки у Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відбудеться Конкурс-виставка науково-технічної творчості молоді «Science Skills Booster SUITT 2024». У змаганнях інноваційних проєктів та винахідницьких і раціоналізаторських розробок візьмуть участь команди учнів  закладів середньої освіти Одеси та студентів ДУІТЗ. 

Форма проведення змішана - очна й дистанційна. На першому, дистанційному, етапі вже відбувся відбір найбільш цікавих проєктів. 18 травня о 10.00 розпочне свою роботу виставка наукових, дослідницьких робіт, стартап-проєктів, розробок, прототипів, презентація команд та нагородження кращих робіт. 

Категорії учасників:

Вікова категорія – школярі віком від 10 до 14 років;

Вікова категорія – школярі віком від 15 до 17 років;

Третя категорія – студенти ДУІТЗ. 

Нагороди конкурсу:

  1. Гран-прі конкурсу від Наглядової ради ДУІТЗ.
  2. Призи за 1 місце у кожній віковій категорії.
  3. Додаткова номінація поза межами конкурсу: «Створення проєкту дизайну логотипа Конкурсу «Science Skills Booster SUITT».

Переможці конкурсу отримають підтримку університету та стейкхолдерів, можливості реалізації наукових, винахідницьких і раціоналізаторських проєктів та пропозицій на базі навчально-наукових лабораторій ДУІТЗ.

Оцінювати роботи буде поважне журі у складі:

- Директор Департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської обласної військової адміністрації Іван Тимошенко;
- Голова наглядової ради ДУІТЗ Сергій Базика;
- Директор Комунального підприємства «Обласний інформаційно-аналітичний центр» Одеської обласної військової адміністрації (ОІАЦ) Акім Коєв;
- Заступник директора КП ОІАЦ Михайло Гнатюк;
- Директор українського представництва Internet Society (Всесвітньої Інтернет спільноти) Юрій Каргаполов;
- Проректор з наукової роботи ДУІТЗ, д.е.н., професор Катерина Танащук;
- Декан факультету інформаційних технологій та кібербезпеки, д.т.н., професор Євген Васіліу;
- Декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій, д.е.н., професор Олена Чукурна;
- Декан факультету електроніки, автоматизації та метрології, к.т.н., доцент Олег Грабовський;
- Декан факультету телекомунікацій та радіотехніки, к.т.н. Віктор Русаловський.

Під час роботи виставки відбудеться  урочисте підписання меморандуму  про співробітництво між Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку та  КП «Обласний інформаційно-аналітичний центр».

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку (ДУІТЗ) — профільний заклад вищої освіти з підготовки фахівців у сфері електронних комунікацій та радіотехніки, IT-технологій і комп’ютерних наук, кібербезпеки та технічного захисту інформації, електроніки та транспортних технологій, метрології й інформаційно-вимірювальної техніки, цифрової економіки, менеджменту та маркетингу, публічного управління й адміністрування, журналістики,  соціології та психології.

 

+ 0 -
  • 0
  • 1 224

Добавить комментарий