Одеська професорка Олена Чукурна була гостьовим лектором у Карагандинському державному університеті

Декан факультету бізнесу та соціальних комунікацій Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, д.е.н., професор Олена Чукурна в період з 29.03.2023 р. до 27.04.2023 р. була гостьовим лектором у Карагандинському державному університеті (Казахстан) з циклом лекцій з курсу «Цифрова економіка».

 
Тематика лекцій присвячена технологічним засадам розвитку цифрової економіки, впливу блокчейну на запровадження цифрових рішень у різні сектори економіки. Значної уваги під час лекцій було надано криптовалютам та їхньому впливу на фінансову стабільність, великим даним й озерам даних та їхній ролі в забезпеченні функціонування цифрових екосистем. Детально були розглянуті фінансові технології в цифровій економіці, роль Е-комерції у формуванні нових бізнес-моделей у цифровій економіці. Лекції викликали неабиякий інтерес серед колег, докторантів і магістрантів Карагандинського державного університету. Обсяг лекцій становив 72 години.

 
Олена Чукурна прочитала курс лекцій у межах договору про співпрацю між  Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку та Карагандинським державним університетом імені академіка Є.А.Букетова, який було підписано на початку цього навчального року.

https://buketov.edu.kz/ru/media/kurs-gostevih-lekciy-zarubenogo-uenogo-ukurna-eleni-pavlovni-265
https://www.facebook.com/economic.faculty.501

+ 0 -
  • 0
  • 387

Добавить комментарий