В Одесской инфекционной больнице продолжается капремонт детского отделения

Одесі міська влада не зупинила вирішувати питання, які мають нагальне значення для людей, зокрема ремонт медзакладів.

Мер Одеси Геннадій Труханов перевірив хід виконання поточного етапу ремонтних робіт у міській клінічній інфекційній лікарні, поетапну реконструкцію якої було розпочато у 2015 році з будівництва боксованого корпусу для хворих з крапельними інфекціями.

Згодом у лікарні з’явилися сучасне приймальне відділення, три нових напівбоксованих корпуси, а також сучасна ПЛР-лабораторія, дві кисневі станції та чотири кріоциліндри.

Наразі продовжуються роботи з капітального ремонту корпусу літери «И» - двоповерхового «Дитячого корпусу», побудованого ще в 1974 році. Наразі проведено: посилення та часткова заміна несучих конструктивних елементів будівлі, часткове перепланування приміщень, демонтаж старої покрівлі та монтаж нової з утепленням, демонтаж внутрішніх інженерних мереж.

Виконано заміну сходів, віконних блоків, стін та перегородок. Тривають внутрішні оздоблювальні роботи, монтаж систем вентиляції, електро-, тепло- та водопостачання, каналізації.
Після завершення ремонту в корпусі планується розгорнути 70 ліжок — два відділення та реанімаційний блок.

Одеська інфекційна лікарня надає спеціалізовану медичну допомогу одеситам, мешканцям області та внутрішньо переміщеним особам з інфекційними хворобами та є закладом першої хвилі для госпіталізації хворих на COVID-19.

+ 0 -
  • 0
  • 450

Добавить комментарий