Перед судом постануть “смотрящий” з одеської виправної колонії та його спільники

В Одесі судитимуть «смотрящого» з Одеської виправної колонії №14 та двох одеситів по ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 307 КК України. Обвинувальний акт вже скеровано до суду. Про це повідомляє пресслужба прокуратури в Одеській області.

За даними слідства, 33-річний ув’язнений, отримавши статус «смотрящого» за однією з локальних дільниць виправної колонії, налагодив схему постачання на територію колонії наркотиків. Він розповсюджував їх між засудженими, а також займався розподілом коштів, спрямованих на забезпечення “бізнесу”. Залучивши спільників на волі, фігурант координував отримання та доставку наркотиків на територію колонії. Під час обшуків у помешканнях спільників вилучено велику кількість наркотиків та психотропів.

Також повідомляється, що обвинувачений здійснював контроль обігу грошей в ув’язнених на території Одеської виправної колонії №14 на придбання заборонених предметів, зокрема мобільних телефонів, гральних карт, спиртних напоїв та іншого «запрета». Частину заборонених речей та коштів він передавав для подальшого наповнення так званого «Общаку».

+ 0 -
  • 0
  • 334

Добавить комментарий