Будівлю в Одесі купує з аукціону компанія, пов’язана з корпорацією “Російська реклама”

В Одесі з аукціону продали нежитлове приміщення площею 2 332,8 кв. м. Виграла аукціон компанія, серед засновників якої “абсолютно не підозріла” фірма з американським корінням і корпорацією з красномовною назвою “Російська реклама” серед бенефіціарів.  Цікаво, що інші два учасники аукціону, фізичні особи, подавали організатору документи про відсутність російського громадянства. 

Аукціон з продажу будівлі за адресою м. Одеса, вулиця Новикова, будинок 2 відбувся 7 листопада. Повідомляється про намір укласти договір з компанією “МІФАЛ”, згодною заплатити за приміщення 9 800 000 гривень. 

Засновниками фірми “МІФАЛ” за даними аналітичної платформи  YouControl є ТОВ  “МАРІЯ 3 ЛТД” та Клейман Кетрін Елізабет.

Серед засновників фірми “МАРІЯ 3 ЛТД” є зареєстрована в США фірма з назвою “RUSSIAN AD.,INC.”(РАШН.,АД.ІНК.). А директором цієї фірми є Володимир Єфанов. 

Володимир Єфанов також керує фірмою “РОСІЙСЬКА РЕКЛАМА” АКЦІОНЕРНОЇ КОРПОРАЦІЇ РОСІЙСЬКА РЕКЛАМА, ІНК.”, що зареєстрована в Одесі на вулиці Тираспольській та нібито спеціалізується на виданні газет. Серед фірм, пов’язаних з  Володимиром Єфановим багато компаній, які нібито працюють в самому центрі Одеси. Ці фірми пов’язані між собою та з громадянкою США Юлією Гуревич. 

За даними аналітичної платформи YouConrtol, фірма МАРІЯ 3 ЛТД пов’язана не тільки з “Російською рекламою”, а і з ФПГ “Група родини Кісловських”. Раніше серед засновників фірми була компанія “Ізюм”, якою керує Раїса Кісловська, мати Андрія та Олексія Кісловських. Нагадаємо, Олексій Кісловський ексдепутат Одеської міської ради 7 скликання. Андрій Кісловський депутат Одеської міської ради 4, 6-8 скликань. Останнього разу він був обраний депутатом від партії “Довіряй ділам”, до цього від комуністичної партії.

+ 0 -
  • 0
  • 257

Добавить комментарий