В Одесі відкрилися резиденції Святого Миколая

19 грудня 2022 року у закладах освіти Одеси відбулося традиційне відкриття резиденцій Святого Миколая, які працюватимуть впродовж тижня.

Так, резиденції відкрилися на базі Одеських ліцеїв №60 та «Європейський», Будинку дитячої та юнацької творчості «Тоніка» і Палацу дитячої та юнацької творчості «Біла акація».

У резиденціях одеситів зустрічав Святий Миколай та пригощав кожну дитину пряниками-«миколайчиками».

Діти та дорослі мали змогу кинути у святкові скриньки листи зі сподіваннями на диво, здійснення мрій, найзаповітнішими бажаннями всіх українців на перемогу і мир.

Також діти брали участь у святковому караоке, квесті, фоточеленджі, майстер-класах з виготовлення новорічних іграшок і сувенірів.

Юні одесити разом із лідерами учнівського самоврядування Парламенту старшокласників Одеси прикрашали ялинку Перемоги, готували творчі роботи для українських захисників, дивилися мультфільми.

Крім того, лідери учнівського самоврядування разом із Святим Миколаєм привітали дітей в Одеській міській лікарні №3 та спільно із представниками Національної гвардії України відвідали дітей-сиріт Центру соціально-психологічної реабілітації. Дітям вручили подарунки.

Також з нагоди свята відбулося привітання дітей із трьох будинків сімейного типу, які переїхали з окупованої території Херсонської області.

+ 0 -
  • 0
  • 1 038

Добавить комментарий