Вестмінстер відмовився від заміни газових вуличних ліхтарів на світлодіодні

Вестмінстерська рада вирішила відмовитися від планів замінити в Лондоні майже 200 історичних газових вуличних ліхтарів після кампанії профспілки GMB.

Кампанія з порятунку газових ламп була розпочата цього року, після того, як Вестмінстерська рада оголосила пропозиції відмовитися від 300 газових ламп по всьому місту і замінити їх світлодіодними лампочками. До того, як кампанія зрушила з мертвої точки, рада вже замінила 30 газових ламп на світлодіоди, хоча планувала переобладнати ще 275.

Незважаючи на те, що рада зазначила, що газові лампи стають все більш складними в обслуговуванні, ставлять під загрозу безпеку і є більш шкідливими для навколишнього середовища, ніж світлодіодні альтернативи, групи спадщини та союз GMB влаштували кампанію, що суперечила планам ради.

Енді Прендергаст, національний секретар GMB, зазначив: «Щороку тисячі туристів стікаються, щоб побачити їх, і було б трагедією, якби їх замінили в ім'я модернізації».

Незважаючи на довіру з боку лейбористської ради, профспілки GMB та групи спадщини перемогли. Хоча рада все ж таки замінить 94 не перерахованих газових лампи на світлодіоди.

Таким чином Вестмінстер зберіг важливу частину історії Лондона, а також популярну туристичну пам'ятку.

+ 0 -
  • 0
  • 1 063

Добавить комментарий