В Одесі поліцейські затримали 32-річного чоловіка за підозрою у скоєнні трьох крадіжок

Протягом однієї ночі зловмисник обікрав на території Приморського району міста два господарських приміщення і гараж. За скоєне він може потрапити на 8 років за грати.

Правопорушник повибивав у будівлях вікна, двері, а в гаражі й зовсім зніс стіну, і всього за кілька годин виніс з усіх приміщень кілька мішків картоплі, спінінги, металеву драбину, акумуляторну батарею, автомобільний компресор та низку інших речей. Чуже майно загальною вартістю 21 тисяча гривень чоловік відразу продав. Оперативники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 за кілька днів вийшли на слід зловмисника та затримали його. Поліцейські встановили місце продажу здобутого злочинним шляхом майна, частину якого вже вилучили.

«За наявністю достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про таємне викрадення чужого майна (крадіжку), поєднане з проникненням у сховище, вчинене в умовах воєнного стану, зокрема повторно. Таке правопорушення карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - повідомив слідчий у справі Дмитро Макарченко.

Слідство триває.

+ 0 -
  • 0
  • 288

Добавить комментарий