«ДТЕК Одеські електромережі» оштрафували на 85 тис. грн

«ДТЕК Одеські електромережі» оштрафували на 85 тис. грн через відчутність на офіційному сайті компанії у розділі «графіки відключення» інформації про актуальність графіків. Про це стало відомо із засідання НКРЕКП 15 лютого.

Штраф наклали у зв’язку з порушенням правил актуалізації графіків на сайті кожні 30 хвилин. У ДТЕК своєю чергою заявили, що правилами не передбачене розміщення часу публікації графіків, проте у НКРЕКП стверджують, що без цього не можуть перевірити, чи актуальною є інформація на сайті компанії.

«Оператор систем розподілу має забезпечити розміщення на власному офіційному вебсайті в мережі Інтернет інформації про час початку та закінчення перерви електропостачання споживачам із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) та кожні 30 хвилин актуалізовувати зазначену інформацію«, — йдеться у проєкті постанови.

Гендиректор «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитро Григор’єв заявив, що щодо цієї перевірки надали письмові заперечення і компанія не згодна із таким рішенням.

+ 0 -
  • 0
  • 251

Добавить комментарий