7 плюсів для здоров’я від лимонної води

Навіть найменші зміни в розпорядку дня можуть вплинути на здоров’я. Наприклад, звичка пити лимонну воду.

Сприяє травленню
Загалом кислота допомагає розщеплювати їжу. Ось чому її так багато у наших шлунках. Лимонна кислота може бути особливо корисною для заповнення рівня шлункової кислоти, який має тенденцію знижуватися з віком.
Більшість із нас не п’є достатньо води. Щоденна звичка пити воду з лимоном – простий спосіб провести день із користю. Як дізнатися, чи ви достатньо п’єте? Якщо ваша сеча майже прозора, значить, води достатньо.

Допомагає худнути
Ми – раби своїх звичок. І все ж таки подумайте про наслідки заміни ранкового чаю або кави водою з лимоном. Не один раз, а, можливо, на 20 разів на місяць — і помножте це на 10 років. Ваша талія скаже вам спасибі.

Запобігає окисленню
Як і всі продукти, лимони містять фітонутрієнти, що захищають організм від хвороб. Вони мають потужні антиоксидантні властивості, які запобігають пошкодженню клітин від окислення — того ж механізму, який викликає іржу.

Забезпечує здорову дозу вітаміну С
Додайте сік половинки лимона у воду – це включення лише 6 калорій у раціон. Але одночасно з цим ви отримуватимете більше однієї шостої денної норми вітаміну С, який необхідний для захисту клітин від пошкодження та відновлення після пошкоджень.
Забезпечує підвищення рівня калію
Ваше тіло не може функціонувати без калію. Він необхідний для нервово-м’язового зв’язку, транспортування поживних речовин та виведення відходів, а також для регулювання артеріального тиску. Фрукти та овочі є важливими джерелами калію.

Допомагає запобігти утворенню каменів у нирках
Лимонна вода допомагає запобігти каменям у тих, хто має дефіцит цитрату в сечі (форма лимонної кислоти). Що ще важливіше, збільшення кількості рідини допомагає запобігти зневодненню – поширеній причині утворення каменів у нирках.

+ 0 -
  • 0
  • 514

Добавить комментарий