Поліцейські затримали зловмисника після першого продажу канабісу

46-річний житель Болградського району, встановивши фіксовану ціну, облаштував у власній оселі пункт продажу наркотиків. За таку оборудку фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліцейські задокументували, як фігурант збув перших 30 грамів «товару», і затримали чоловіка. В ході проведення слідчих заходів, поліцейські вилучили з незаконного обігу 30 грамів реалізованого канабісу, а також 35 грамів залишку, що знаходився за місцем мешкання чоловіка. Його він також планував збути. Наркотичний вміст зілля підтверджено експертними висновками.

планував збувати за місцем мешкання канабіс: поліцейські затримали зловмисника після першого продажу особливо небезпечного наркотичного засобупланував збувати за місцем мешкання канабіс: поліцейські затримали зловмисника після першого продажу особливо небезпечного наркотичного засобу

Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За наявністю достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Наразі поліцейські встановлюють канал надходження наркотиків до підозрюваного.

+ 0 -
  • 0
  • 258

Добавить комментарий