За доказами поліцейських суд виніс обвинувальний вирок жительці Одеси, яка займалась наркотрафіком

Раніше судима за наркозлочин зловмисниця проведе за ґратами понад дев?ять років. Крім цього, буде конфісковано її майно. 

Протиправну діяльність наркокур?єрки правоохоронці викрили наприкінці минулого року. Поліцейські затримали жінку «на гарячому» у Київському районі міста, коли вона збиралась відправити «клієнтам» чергову партію «товару». На місці слідчі вилучили у правопорушниці шість пакетів з PVP загальною вагою понад 100 грамів та два пакетики з амфетаміном масою 10 грамів.

А під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянки правоохоронці виявили майже пів кілограма канабісу, 50 таблеток MDMA, більше кілограма PVP та 31 грам амфетаміну, а також засоби для пакування «товару». Належність вилученого до особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів було підтверджено експертними висновками.

Зловмисниця замовляла «товар» через інтернет-мережу, фасувала вдома і збувала шляхом відправлень.

Зібравши достатню кількість доказів протиправності дій фігурантки, слідчі Одеського районного управління поліції № 1 висунули їй обвинувачення за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах, психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу. 

Обвинувальний акт поліцейські скерували до суду, який дослідивши надані правоохоронцями докази визнав обвинувачену винною та призначив покарання у вигляді дев’яти років і одного місяця позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що їй належить на праві приватної власності.

+ 0 -
  • 0
  • 113

Добавить комментарий