У Дитячому консультативно-діагностичному центрі ім. Резніка створена потужна діагностична база

У КНП "Дитячий консультативно-діагностичний центр ім. академіка Б.Я Резніка" створена потужна діагностична база для обстеження дітей.
Унікальна в Одесі за своїми можливостями сучасна високотехнологічна лабораторія Центру проводить широкий спектр клініко-біохімічних, молекулярно-генетичних, мікробіологічних, цитологічних, імуноферментних і імунологічних досліджень.
Центр оснащений сучасним обладнанням для проведення рентгенографії, УЗД всіх органів, ЕКГ, ехокардіографії, енцефалографії, доплерографії, дуплексного сканування судин та інших досліджень.
 
Минулого року для Центру Резніка за програмою "Здоров'я" за кошти міського бюджету Одеси закуплено коагулометр COAX 4, гематологічний аналізатор та інше сучасне обладнання.
 
Також за програмою "Здоров'я" з міського бюджету у 2022 році профінансовано за направленнями лікарів дитячих міських поліклінік:
-1 875 клінічних досліджень;
-1 665 ІФА;
-823 імунологічні дослідження;
-381 полімеразна ланцюгова реакція;
-4 112 біохімічних досліджень;
-1 218 УЗ-досліджень;
-1 063 рентген-досліджень;
-51 ендоскопічне дослідження;
-28 досліджень каріотипу.
 
Центр Резніка - єдина міська медустанова, яка проводить каріотипування. При дослідженні каріотипів у дітей було виявлено 13 випадків генетичних захворювань, які неможливо було б діагностувати без цього аналізу.
+ 0 -
  • 0
  • 533

Добавить комментарий