НАБУ отримало докази злочинної діяльності Галантерника та Труханова у Лондоні

У Лондоні фахівці Національної агенції з боротьби зі злочинністю Великої Британії та детективи НАБУ здобули необхідні докази в рамках розслідування діяльності викритої восени 2021 року злочинної організації з Одеси на чолі мера міста Геннадія Труханова та бізнесмена Володимира Галантерника. Про це повідомляє Британське посольство у Києві.

Спільні дії стали можливими завдяки Меморандуму про співробітництво у сфері обміну інформацією для боротьби з організованою злочинністю від 2021 року.

Велика Британія з іншими міжнародними партнерами підтримує розвиток технічного й кадрового потенціалу НАБУ та інших антикорупційних інституцій в Україні з моменту їх створення.

Безкомпромісна боротьба з корупцією та робота з її ризиками забезпечить цільове використання публічних фінансів у процесі відновлення та відбудови країни на користь українському народові.

Нагадаємо, з листопаду 2021 року НАБУ веде заочно розслідування стосовно Галантерника.  Вищий антикорупційний суд заочно взяв під варту бізнесмена, підозрюваного НАБУ та САП у створенні злочинної організації в Одесі, яка завдала збитків на суму 689 млн гривень.

+ 0 -
  • 0
  • 762

Добавить комментарий