В Державному університеті інтелектуальних технологій і зв'язку навчають керувати ІТ-країною

Світлана Хаджирадєва, проректор ДУІТЗ з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності, доктор наук з державного управління, професор, розповіла про нову спеціальність у ДУІТЗ – 281 «Публічне управління та адміністрування», про її затребуваність у сучасному світі, про впровадження програми двох дипломів у наступному році, а також про відмінності цієї спеціальності від спеціальності 073 «Менеджмент».

Якщо Вас зацікавила спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», то переходьте за посиланням і заповнюйте анкету!

Світлана Хаджирадєва – проректор ДУІТЗ з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності, доктор наук з державного управління, професор, чинний член Академії наук публічного управління, почесний професор Ізмаїльського державного гуманітарного університету. Член науково-методичної ради МОН України (комісія за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», 3-х спеціалізованих вчених рад із захисту дисертацій за спеціальністю «Державне управління» та низки редколегій вітчизняних і міжнародних фахових видань з публічного управління та адміністрування.
Світлана Хаджирадєва зробила вагомий внесок у розвиток теорії та методології публічного управління та публічної служби. Під її науковим консультуванням і керівництвом захищено 3 докторські й 11 кандидатських дисертацій.
Трудовий шлях С. К. Хаджирадєвої розпочався в Ізмаїльському державному педагогічному інституті у 1992 році на посаді викладача кафедри педагогіки і психології. Науковиця також має великий досвід керівної роботи, зокрема на посадах завідувача кафедри андрагогіки Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (2001—2003 рр.), завідувача кафедри управління освітніми закладами та державної служби, декана факультету післядипломної освіти та роботи з іноземними громадянами Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського (2006—2013 рр.), начальника навчально-наукового відділу Інституту державної служби та місцевого самоврядування Національної академії державного управління при Президентові України (2013—2014 рр.), з 2016 року — завідувача кафедри публічного управління та публічної служби.
Підвищувала кваліфікацію та проходила стажування за напрямом дисциплін, що викладає, в Північно-Лондонському університеті (Велика Британія, 2001), Університеті «ТУРАН» (Республіка Казахстан, 2012, 2013), Карлсруйському технічному університеті (Німеччина, 2013, 2015), Королівському технічному університеті (Швеція, 2014), Університеті Аліканте (Іспанії, 2015), Інституті психології Гамбурзького університету (Німеччина, 2016), Університеті Миколаса Роміреса (Литва, 2019) та інш.

+ 0 -
  • 0
  • 376

Добавить комментарий