Одеський професор консультує урядовців та чиновників

Проректор з навчальної роботи Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, професор кафедри державного регулювання та публічного управління в ІТ-секторі, доктор наук з державного управління, професор, дійсний член Академії наук публічного управління, міжнародний експерт з професійного навчання публічних службовців (ТВС) Світлана Хаджирадєва взяла участь у Всеукраїнській навчально-практичній конференції «Ініціативи задля відновлення та розвитку: регіональний та місцевий аспекти», яка 7-8 грудня відбулася у Києві.
Організатором конференції стали ПРООН в Україні спільно з Конгресом місцевих та регіональних влад при Президентові України в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу. Метою конференції є надання актуальної інформації та знань щодо дієвих механізмів та ефективних інструментів відновлення й розвитку громад і територій.
Серед поважних спікерів конференції — заступник керівника Офісу Президента України, виконавчий секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України Олексій Кулеба, керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, почесний професор ДУІТЗ В’ячеслав Негода, міністр соціальної політики України Оксана Жолнович, заступник Постійного представника UNDP в Україні Христофорос Політіс, голова відділу «Місцевий та людський розвиток» Представництва ЄС в Україні Хенрік Вітфельт та інші.
Під час конференції відбулися презентації кращих регіональних і місцевих ініціатив, програм та практик, спрямованих на сталий розвиток, а також пропагування необхідності їхнього впровадження під час війни й у повоєнний період.
Учасниками конференції є представники міністерств і відомств країни, органів державної влади й місцевого самоврядування, міжнародних агенцій та організацій, організацій громадянського суспільства, асоціацій органів влади.

+ 0 -
  • 0
  • 677

Добавить комментарий