В Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку відкрито Спецраду з присудження наукового ступеня доктора наук з економіки

Наказом Міністерства освіти і науки України від 10 жовтня 2022 (№ 894) в Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку (ДУІТЗ) відкрито Спеціалізовану вчену раду з присудження наукового ступеня доктора наук з двох спеціальностей: 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством», 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)».
Как повідомили в університет, головою ради стала проректор ДУІТЗ Катерина Олександрівна Танащук.
Заступник голови – декан факультету Бізнесу та соціальних комунікацій, професор Олена Павлівна Чукурна.
"Також до складу ради увійшли провідні вчені як нашого вишу, так і вищих учбових закладів країни, а саме: професори Олена Альбертівна Князєва, Віктор Анатолійович Замлинський, Олександр Михайлович Коваленко, Віктор Васильович Коваль, Іннола Вікторівна Новикова, Георгій Юрійович Олійник, Василь Миколайович Орлов, Олена В’ячеславівна Станіславик, Любов Олексіївна Стрій. Також до складу Спеціалізовану вченої ради війшов і наш колега з Словаччини професор Вищої школи менеджменту безпеки (м. Кошице) Ігор Геннадійович Брітченко.
Також наказом Міністерства освіти і науки України від 10 жовтня завідувачу кафедри інженерії програмного забезпечення Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, доктору фізико-математичних наук Борису Євгенійовичу Панченку присвоєно звання професора", - розповіли в ДУІТЗ.

+ 0 -
  • 0
  • 535

Добавить комментарий