У Болграді відпочиваючі споганили нову зону відпочинку

В рамках Програми благоустрою у Болградській міській раді вирішили створити більше комфортних місць для відпочинку. Фактором, який слугував на користь цьому рішенню, стало те, що цьогоріч жителі громади не зможуть дозволити собі відпочити на морі. Крім того, до Болграду та околиць переїхало чимало внутрішньо переміщених осіб. Про це представники Болградської міської ради розповіли у Фейсбук.

Нові альтанки з мангалами були встановлені в кількох селах громади, з’явилися вони і в Болграді – в районі «військового пляжу», а також у прибережній зоні «Шпиля».

Представники структурних підрозділів Болградської міської ради та старостатів особисто взяли участь у суботниках, щоб розчистити ці території. На «Шпилі» цю роботу старанно виконала бригада з озеленення КП «Горводоканал» Болградської міської ради під керівництвом ландшафтного дизайнера Людмили Лісникової.

«Але… не всі, на жаль, оцінили ці старання. І тому підтвердження – фотографії, які нам переслала власниця однієї із дач на «Шпилі».

На них видно, що народ непогано відпочив у цьому районі, куди з високою ймовірністю вони точно прибули не пішки. Але бажання елементарно прибрати за собою сміття у них не виникло. Можливо тому, що сміття, бруд – це природне середовище їхнього проживання, яке вони створюють там, де знаходяться. Але, чи може бути це виправданням?» – констатували у міській раді.

На фото видно, що відпочиваючі залишили сміття не тільки в урні, а і в мангалі, поруч з ним та по всій території зони відпочинку, фактично перетворивши її на зону стихійного сміттєзвалища.

Чи є в цій зоні камери відеоспостереження, аби можна було встановити особи «гостей», не повідомляється. Та хіба аби прибрати за собою цивілізованій людині потрібен нагляд?

 

+ 0 -
  • 0
  • 211

Добавить комментарий