В Одесі вже кілька місяців вирують пристрасті навколо ТЦ «Староконний»

В Одесі вже кілька місяців вирують пристрасті навколо торговельного центру «Староконний».

Про це повідомляє антикорупційний портал Антикор.
Почалося все у 2021 році, коли група рейдерів, очолювана одіозним адвокатом Артемом Шамраєм, використовуючи підроблені документи та сумнівного реєстратора, захопила та перепродала третій особі орендований ними торговий центр . Шокована власниця звернулася до судів та Антирейдерської комісії Міністерства юстиції, де оскаржила незаконну реєстрацію . В результаті реєстрацію було скасовано Наказом Міністра юстиції від 01.05.2023 року, а законній власниці – повернуто право власності на ТЦ "Староконний".
Однак рейдер Артем Шамрай не був готовий просто так здаватися. Вкотре підробивши документи, він безрезультатно спробував утримати торговий центр. Не хоче він визнати свою поразку і сьогодні.
Представники рейдера Новікова та Омельчук зібрали 1 серпня підприємців "Староконного". На так званому «зборі» горе-рейдери вже відкрито говорять про те, що вони корумпували Антирейдерську комісію Мін’юсту та рішення, яке буде винесене на комісії 3 серпня – однозначно буде на користь Шамрая та його спільників. Як кажуть: «Ми всі купили, зачекайте кілька днів, і ми повернемося! А до нашого повернення ні в якому разі не платіть власникові нічого».

+ 0 -
  • 0
  • 383

Добавить комментарий