Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку уклав угоду про співпрацю з «Комік-трупою «МАСКІ»

Кафедра Міжнародних відносин, суспільних комунікацій та ІТ-права уклала угоду про співробітництво з ТОВ «Комік-трупа «МАСКІ».
Умовами співробітництва передбачені заходи з організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика» в PR-службі ТОВ «Комік-трупа «МАСКІ», участь у публічних заходах і PR-кампаніях.

 
Доктор політичних наук, виконувач обов’язків завідувача кафедри Олексій Кокорєв зазначив, що співпраця з ТОВ «Комік-трупа «МАСКІ» наддасть можливості підвищити практичну підготовку майбутніх журналістів, підсилить їхні фахові компетенції та підходи до організації роботи у сфері журналістики та зв’язків з громадськістю.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку об’єднав між собою Одеську національну академію зв’язку ім. О.С. Попова та Одеську державну академію технічного регулювання та якості, який має висококваліфікованих фахівців професорсько-викладацького складу, потужні матеріальні бази, традиції навчання та колективи студентів.
Нагадаємо, комік-трупа «МАСКІ» була заснована у 1984 році. Колектив працює у жанрах пантоміми, клоунади та ексцентрики. Художній керівник – Георгій Делієв.
У 2003 році відкрився культурний центр, театр «Будинок клоунів», на сцені якого виступає комік-трупа.

 

+ 0 -
  • 0
  • 493

Добавить комментарий