Колишню начальницю одного з поштових відділень Одеси судитимуть за привласнення пенсійних виплат

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Одеській області. Слідство встановило, що жінка, маючи доступ до виплат пенсіонерам і достеменно знаючи, що деякі з них померли, підробила їхні підписи та привласнила кошти Пенсійного фонду України в сумі 17 430 гривень.

Зібравши достатньо доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру за ч. 2 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Йдеться про привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та внесення такою особою завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів відповідно, - ідеться в повідомленні.

Максимальне покарання, яке загрожує фігурантці, - позбавлення волі до п'яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років.

На час слідства підозрювана перебуватиме під домашнім арештом. Розслідування триває, - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Юлія Бондаренко.

+ 0 -
  • 0
  • 224

Добавить комментарий