Буданов припустив, що удари по важливих об'єктах у Росії можуть посилитися

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що атаки на важливі інфраструктурні об'єкти в різних містах Російської Федерації можуть значно посилитися. Про це він повідомив в інтерв'ю CNN.

Так, за словами Буданова, зараз на окупованих Росією територіях України перебуває понад півмільйона російських військових. При цьому він наголосив, що не бачить великого потенціалу для їхнього пересування по лінії фронту в короткостроковій перспективі.

Проте, керівник ГУР припустив, що напади на російську інфраструктуру можуть посилитись. До того ж він відмовився визнати причетність України до атак безпілотників у Росії, зазначивши, що такі операції "цілком можливі".

"Гіпотетично є план, за яким все це відбувається. І я вважаю, що цей план включає всі основні об'єкти критичної інфраструктури і об'єкти військової інфраструктури Російської Федерації", - сказав він.

Крім того, Буданов зазначив, що тепер жителі Росії нарешті "бачать реальну картину". "Вони бачать нафтобази, що горять, зруйновані будівлі на фабриках і заводах і т.д. Це все йде на користь", - додав глава ГУР.

+ 0 -
  • 0
  • 203

Добавить комментарий