Одеська вчителька – переможниця І туру конкурсу «Вчитель року – 2024»

Цьогоріч Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проходить у два тури в номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література» і «Фізика».

Перший тур конкурсу тривав у листопаді 2023 року - лютому 2024 року. Наступний тур пройде у квітні – травні 2024 року.

Переможницею І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2024» у номінації «Географія» стала учителька географії Одеської гімназії №26 Діана Діянова.

Діана Сергіївна вважає, що найважливіше в освітній діяльності – це гармонія у стосунках з учнями, їхніми батьками та колегами, постійний творчий пошук і самовдосконалення.

Учителька реалізує педагогічну ідею «Застосування сучасних педагогічних технологій на уроках географії в умовах сьогодення на засадах компетентнісно-діяльнісного підходу».

Власну життєву позицію Діана Сергіївна озвучила та підтвердила на всіх конкурсних випробуваннях: «Навчаючи дітей, щоразу навчаюся від них сама. Тому успіх педагогічної праці вбачаю в постійному спілкуванні з дітьми, формуванні мотивації до шкільного навчання у дітей. Але найважливішими є любов і повага до дитини. Найвища цінність – особистість учня…».

+ 0 -
  • 0
  • 401

Добавить комментарий