Вчені та студенти Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку взяли участь у Міжнародній конференції ICAIIT 2024

7 березня 2024 року відбулася чергова Міжнародна конференція International Conference on Applied Innovations in IT (ICAIIT 2024). Змістовний форум став однією з провідних міжнародних платформ з демонстрації останніх інновацій у галузі техніки та технологій.
Метою цієї конференції є об’єднання дослідників з наукових кіл та промисловості, а також практиків для обміну ідеями, обговорення проблем та пошуку рішень, пов’язаних з аспектами управління інноваціями в ІТ-науці. Конференція проходила у змішаному очно-дистанційному форматі, що дало можливість учасникам з усього світу поділитися своїми розробками й досягненнями.
Фахівці Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку представляли свої доповіді в онлайн-форматі в секції 1 Communication and Data Transport Technologies. 

Як розповіли у пресслужбі ДУІТЗ, Роман Царьов, Леся Нікітюк, Ірина Тимченко, Владислав Кумиш, Катерина Шулакова, Сергій Сідень та Лілія Боднар презентували дослідження «Використання генетичного алгоритму для синтезу оптимальної топології телемедичної мережі» («Using a Genetic Algorithm for Telemedicine Network Optimal Topology Synthesis»). А група розробників у складі: Лілія Боднар, Микола Боднар, Катерина Шулакова, Оксана Василенко, Роман Царьов та Едуард Сіменс – ознайомили наукову спільноту з практичним досвідом впровадження DevOps («Practical Experience in DevOps Implementation»). Робота Віктора Тихонова, Абдулли Тахера, Сергія Тихонова, Катерини Шулакової, Влада Глущенка та Андрія Чайки мала назву «Розробка машини Тьюринга для високозахищеного кодування каналу даних у каналі Інтернету речей» («Turing Machine Development for High-secure Data Link Encoding in the Internet of Things Channel»).
Усі доповіді, представлені на Міжнародній конференції з прикладних інновацій в ІТ (ICAIIT), будуть опубліковані в журналі Сonference Proceedings Journal. Журналу матеріалів конференції буде присвоєно номер ISBN, який є унікальним ідентифікатором публікації. Digitale Hochschulbibliothek Sachsen-Anhalt є членом CrossRef, і кожна стаття отримує DOI (цифровий ідентифікатор об’єкта). Усі доповіді, представлені на конференції, будуть доступні в Digitale Hochschulbibliothek Sachsen-Anhalt. Матеріали конференції будуть надані для індексації Clativate Analytics Conference Proceedings Citation Index (CPCI-S Web of Science) та Scopus.

+ 0 -
  • 0
  • 800

Добавить комментарий