За доказами поліцейських обвинувальний вирок суду отримала жителька Білгорода-Дністровського за низку крадіжок

Правопорушниця проведе за ґратами більше п’яти років.

Минулого року протягом місяця у денний час зловмисниця, шукаючи дармову наживу, шляхом підбору ключа проникла у три квартири співмістян. З чужих осель вона викрала побутову техніку загальною вартістю понад 13 тисяч гривень – швейну машинку, фен, дві пральні машини та електричний чайник.

Вжити заходами поліцейські встановили особу правопорушниці та затримали її у процесуальному порядку. Нею виявилась 30-річна жителька райцентру. За клопотанням слідчих на час досудового розслідування суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Викрадене майно вона встигла продати, а кошти витратити на власні потреби. Втім, поліцейські розшукали частину техніки та повернули власникам.

«Ми зібрали достатньо доказів злочинної діяльності фігурантки і під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули їй обвинувачення в таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, вчиненій в умовах воєнного стану. До суду правоохоронці скерували обвинувальний акт за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Дослідивши надані поліцейськими докази, суд ухвалив вирок, яким визнав підсудну винною та призначив їй покарання у вигляді п’яти років та двох місяців позбавлення волі», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

+ 0 -
  • 0
  • 177

Добавить комментарий