Найближчим часом буде рішення уряду щодо бронювання військовозобов'язаних

Про це заявив народний депутат від партії "Слуга народу" Федір Веніславський, повідомили УНІАН. "Ми на рівні комітету розглядали алгоритми бронювання. Намагалися, по-перше, чітко визначити перелік професій і посад, які можуть бути заброньовані", - сказав нардеп.

Також Веніславський сказав про уникнення корупційних складових.

"Щоб не особи бронювалися, а лише фахівці, які необхідні для критичних галузей промисловості, оборонно-промислового комплексу. Перелік посад має бути найближчим часом визначений Кабінетом міністрів", - заявив нардеп.

"Буквально наступного тижня має з'явитися відповідна постанова. Де максимально повно і максимально, на наш погляд, з урахуванням ідеї справедливості буде визначено процес і категорії, критерії бронювання", - сказав Веніславський.

"Ми на комітеті це питання також постійно обговорюємо у комунікації з Міністерством економіки, яке буде займатиметься питанням бронювання, і Міністерством стратегічних галузей промисловості, Міністерством оборони і Генеральним штабом - це фактично сукупна спільна діяльність цих складових. Ми будемо намагатися, щоби це було максимально справедливо", - заявив нардеп.

+ 0 -
  • 0
  • 683

Добавить комментарий