Деякі обленерго не зовсім правильно застосовували графіки погодинних вимкнень

Дер­жавна ін­спек­ція енер­ге­тич­но­го наг­ля­ду (Дер­же­нер­го­наг­ляд) має на­мір пе­ре­ві­ри­ти рів­но­мір­ність вим­кнень елек­тро­енер­гії в об­ластях.

Як ін­форму­ють «Фак­ти», про це по­ві­до­мив го­ло­ва Дер­же­нер­го­наг­ля­ду Рус­лан Сло­бо­дян в ефі­рі Єди­них но­вин.

За його сло­ва­ми, Дер­же­нер­го­наг­ляд уваж­но від­сте­жує звер­нення від ук­ра­їн­ців, які жа­лі­ють­ся на нес­пра­вед­ли­вий роз­по­діл елек­тро­енер­гії.

— І вже ба­чи­мо де­кіль­ка об­ластей, де, во­че­видь, най­ближ­чим ча­сом від­бу­деть­ся пог­либле­на пе­ре­вір­ка. На міс­цях бу­де­мо вив­ча­ти, як са­ме опе­ра­тор сис­те­ми роз­по­ді­лу дот­ри­му­вав­ся прин­ци­пу со­ці­аль­ної спра­вед­ли­вос­ті під час роз­по­ді­лу елек­тро­енер­гії, — на­го­ло­сив Рус­лан Сло­бо­дян.

За­раз Дніп­ро­пет­ровщи­на лі­ди­рує за кіль­кіс­тю скарг. То­му ціл­ком ймо­вір­но, що пе­ре­вір­ку роз­почнуть са­ме із ці­єї об­ласті, піс­ля чо­го пе­ре­ві­ря­ти­муть ще п’ять­-шість ре­гі­онів.

За­ра­зом Рус­лан Сло­бо­дян за­ува­жив, що на не­дот­ри­ман­ня гра­фі­ків по­го­дин­них вим­кнень мо­жуть впли­ва­ти ава­рій­ні, спри­чи­не­ні, нап­риклад, спе­кою.

— Вод­но­час є обґрун­то­ва­ні пі­доз­ри, що де­які об­ле­нер­го не зов­сім пра­виль­но зас­то­со­ву­ва­ли гра­фі­ки по­го­дин­них вим­кнень. Це ми ре­тель­но пе­ре­ві­ри­мо, — по­ві­до­мив го­ло­ва Дер­же­нер­го­наг­ля­ду.

+ 0 -
  • 0
  • 334

Добавить комментарий