Держаний університет інтелектуальних технологій і зв’язку отримав статус Huawei ICT Academy

Рік наполегливої роботи і Держаний університет інтелектуальних технологій і зв’язку отримав не просто статус, а можливість підготовки майбутніх фахівців на якісно новому рівні.
Слід зазначити, що програма ICT Academy Program 2.0 компанії Huawei націлена на підготовку протягом 5 років 2 мільйонів фахівців у галузі ICT та популяризації навичок роботи з цифровими технологіями. Ця ініціатива є частиною стратегії Huawei TECH4ALL, яка покликана просувати фонд матеріального заохочення розвитку ICT -академії (ADIF), інвестуючи в нього не менше 50 млн доларів США.
Вже зараз Huawei співпрацює з понад 600 міжнародними університетами для створення Huawei ICT Academy, допомагаючи навчальним закладам поліпшувати принципи викладання предметів у сфері ICT та готувати більш ніж 1 500 викладачів. Для забезпечення діяльності вишів компанія «Huawei Україна» безкоштовно надає обладнання для наукових і освітніх цілей. Проходить сертифікація інструкторів на курси HCIA-Datacom, WLAN.
Держаний університет інтелектуальних технологій і зв’язку став одним з перших вишів України, що отримали високий статус Huawei ICT Academy.
Університет отримає можливість створити навчальну платформу з новітнім обладнанням для покращення практичних навичок студентів. Тобто наші студенти зможуть відпрацьовувати навички та закріплювати свої знання на обладнанні, яке зараз не доступно для студентів, але є в деяких телекомунікаційних компаніях. Також участь в програмі дасть змогу і викладачам суттєво підвищити свій рівень, отримати статус «тренера», тобто фахівця який має право викладання теоретичних та практичних знань за спеціальністю відносно технологічних і технічних рішень світового лідера – компанії Huawei.
Статус Huawei ICT Academy – не тільки престиж вищу, але, перш за все – нові можливості для розвитку. А саме ДУІТЗ має можливість працювати по таким напрямкам: 5G, Al, Big Data, Cloud Computing, Cloud Service, Computing, Data Center Facility, Data Communication, Enterprise Harmony OS, IoT, Kunpeng, Application Developer, Optical Access, Optical Transmission, Routing & Switching, Security, Storage, WLAN.

+ 0 -
  • 0
  • 426

Добавить комментарий