Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку став співорганізатором Міжнародної наукової конференції «Інформаційні та інноваційні технології ХХІ століття» в м. Катовиці (Польща)

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку виступив співорганізатором Міжнародної наукової конференції «Інформаційні та інноваційні технології ХХІ століття», яка проводилась на базі Технічного університету в Катовицях (Польща) 15-16 вересня 2022 р. в рамках договору про співробітництво між нашим вишом та Технічним університетам в Катовицях.
З привітальним словом до учасників наукового заходу звернулася проректор з наукової роботи ДУІТЗ Катерина Танащук, яка також передала привітання учасникам від ректора Олександра Назаренка.

 
Конференція присвячена проблемам інформаційних та інноваційних технологій в різних галузях та сферах економіки та суспільства. Були обговорені питання впливу інформаційних та інноваційних технологій на економічний розвиток України та країн ЄС.
Доклад про розвиток телекомунікаційного сектору в умовах пандемії та військового стану представила в.о. декана факультету бізнесу та соціальних комунікацій ДУІТЗ Олена Чукурна. Дослідження проводилось шляхом аналізу динаміки річних надходжень від надання основних телекомунікаційних послуг. Результати показали, що, незважаючи на складні умови у 2017-2021 роках, динаміка розвитку телекомунікацій була позитивною.

 
За допомогою методів прогнозування та регресії визначено динаміку тренду фінансових грошових потоків на ринку телекомунікаційних послуг України. Отримані результати прогнозування дозволили зробити висновок, що фінансові грошові потоки на ринку телекомунікаційних послуг в Україні продовжуватимуть зростати, навіть попри зменшення абонентської бази через війну з РФ.

 

+ 0 -
  • 0
  • 698

Добавить комментарий