Держаний університет інтелектуальних технологій і зв’язку налагоджує співпрацю з закладами освіти Білгорода-Дністровського

20 вересня відбулася робоча зустріч ректора Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександра Назаренка з Білгород-Дністровським міським головою Віталієм Гражданом.
Обговорювалися питання взаємодії в сфері ІТ. Мова йшла не тільки про співпрацю між нашим вишем та закладами освіти. Міська влада Білгорода-Дністровського зацікавлена у підготовці для підприємств та організацій громади фахових спеціалістів в галузях телекомунікацій, комп’ютерних систем, інформаційних технологій, зв’язку та інформатизації.
Під час зустрічі говорилося і про можливість відкриття у Білгороді-Дністровському спеціальних підготовчих курсів ДУІТЗ. Навчання на таких курсах стане додатковою перевагою для молоді міста під час вступу до Університету. «Наше основне завдання – підготовка висококваліфікованих фахівців з сучасних спеціальностей, справжніх профі своєї справи, які не тільки мають високу професійну компетентність, інноваційне мислення, але й вміють реально оцінювати свої можливості та нести відповідальність за результати праці. Такі навички можна й потрібно починати формувати ще на рівні підготовки до вступу у виш, щоб майбутні студенти осмисллено робили свій крок до професії», – зазначив Олександр Назаренко.

+ 0 -
  • 0
  • 576

Добавить комментарий