Департамент кіберполіції подякував студентів та викладачів Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку за допомогу 

Ректора Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Олександра Назаренка нагороджено Подякою Департаменту кіберполіції Національної поліції України.
Із початку повномасштабного військового вторгнення РФ кіберполіція попередила понад 300 кібератак на українські ресурси.
Був проведений комплекс заходів задля виявлення та припинення руху криптоактивів, які використовуються для підтримки пропагандистської діяльності, фінансування пов’язаних із РФ суб’єктів, які включені до санкційних списків. Результатом такої співпраці є блокування близько 120 криптогаманців.
З початку року кіберполіція припинила діяльність 8 хакерів, які здійснювали несанкціоноване втручання до державних та приватних інформаційних систем, розповсюджували шкідливе програмне забезпечення та інформацію з обмеженим доступом.
Завдяки розробленому кіберполіцією проєкту «Мрія» вдається успішно протидіяти інтернет-пропаганді ворога.
Всі ці напрямки роботи активно підтримують студенти та викладачі Одеського державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, які з перших днів війни працюють в кіберзагонах.
   
«Попит на експертів з кібербезпеки зростає втричі швидше за інших IT-спеціалістів, а підготовка є пріоритетом держави. Ми пропонуємо не тільки європейську освіту, перспективне працевлаштування, цікаві проекти, але й участь в реальній боротьбі за незалежність нашої країни. Студенти Факультету інформаційних технологій та кібербезпеки вже сьогодні на передній лінії кіберборотьби з ворогом. Хочу звернути увагу усіх, хто любить інформаційні технології та мріє про цікаву роботу: у нас ви маєте можливість глибоко та всебічно оволодіти навичками, які є найбільш затребуваними на ринку сучасних ІТ-послуг», - відзначив ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко.
+ 0 -
  • 0
  • 597

Добавить комментарий