Бесплатная горячая линия помогает преодолеть страхи, связанные с войной

Український ветеранський фонд запустив новий номер гарячої лінії кризової підтримки. Відтепер отримати безплатну консультацію можна за номером 0800 33 20 29 щодня та цілодобово.

На лінії працюють професійні психологи, які допомагають людям отримати опору в цей нестабільний час. Усі розмови є приватними та нікуди не поширюються.

Підтримка надається як ветеранам та їхнім родинам, так і тим, хто потерпає від війни чи чекає своїх рідних з фронту, полону.

Якщо ви опинилися у критичній ситуації, охоплені страхом, не знаєте, як впоратися із важким станом чи просто потребуєте підтримки та безпечного простору – телефонуйте.

Фахівці гарячої лінії проконсультують і тих, хто готується до повернення близьких із фронту й не знає, як себе поводити.

Також Український ветеранський фонд запустив групи підтримки.

Щонеділі о 19:00 можна отримати безплатну психологічну допомогу онлайн. Щоб доєднатися, потрібно зареєструватися за посиланням.

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Українського фонду швидкого реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

+ 0 -
  • 0
  • 405

Добавить комментарий