Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни продовжує модернізуватися та вдосконалюватися

У закладі планують відремонтувати ще два поверхи. Тривають ремонтно-будівельні роботи, продовжується оснащення лікувальних кабінетів та палат, а також встановлення нового сучасного обладнання, зокрема вже встановлені портативний рентген апарат та УЗД апарат.

Про це повідомили в Одеській ОВА.

Лише за весну минулого року у будівлі зробили капітальний ремонт другого поверху, включаючи інклюзивність, повністю підготували палати до прийому пацієнтів, встановили кисневу станцію, розгорнули палатку з опаленням і генератором для прийому людей, щоб їх обігріти та надати медичну допомогу, а також виконали благоустрій всієї території.

Зараз Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни став пріоритетним закладом в системі охорони здоров’я Одещини по впровадженню фізичної та неврологічної реабілітації ветеранів війни, учасників бойових дій, членів сімей загиблих чи померлих захисників України.

Зараз розробляється проєктна документація ремонту третього та четвертого поверхів, за дорученням начальника Одеської ОВА та голови Одеської обласної ради. Також робляться всі можливі кроки для залучення коштів благодійних фондів та бюджетних фінансових ресурсів в рамках цільових медичних програм.

Протягом 30 років стан будівлі був вкрай занедбаним, поточний ремонт не проводився. Також у шпиталі була непрацююча каналізація, відсутня система охорони пожежної безпеки, неякісне технічне обслуговування ліфтів та застаріле обладнання.

+ 0 -
  • 0
  • 298

Добавить комментарий