На Одещині затримали чоловіка, який перевозив траву у комендантську годину

На Одещині під час комендантської години патрульні зупинили легковий автомобіль з причепом, який перевозив мішки із кущами конопель. Виявилося, що 56-річний водій автомобіля брав участь у незаконних посівах та культивуванні наркомістких рослин за замовленням невстановленої особи.
Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У результаті розслідування виявлено, що у трьох теплицях, що належали правопорушнику, було вирощено багато кущів конопель, які були готові для збору та збуту. Правоохоронці вилучили 1101 кущ наркомістких рослин з автомобіля та місця проживання затриманого. Крім того, були виявлені різні знаряддя для вирощування конопель, такі як мотопомпа для зрошування насаджень, обприскувач, пластикові місткості для розсади та добриво. Забрані предмети були направлені на експертизу.

«Слідчі повідомили чоловіку про підозру у незаконному посіві та вирощуванні конопель у кількості 50 і більше рослин, вчинених за попередньою змовою групою осіб з метою збуту. Цей злочин кваліфікується ч. 2 ст. 310 КК України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років», — йдеться в повідомленні.

 

+ 0 -
  • 0
  • 194

Добавить комментарий