В Ізмаїлі жінка вирощувала коноплю на власному городі

В Ізмаїлі за місцем мешкання 42-річної жінки поліцейські спільно з прикордонниками під час санкціонованого обшуку виявили насадження наркомісткого зілля. За даним фактом було розпочато досудове розслідування. Тепер господарці «наркотичного врожаю» загрожує від штрафу до обмеження волі.

Поліцейські встановили, що на власному городі серед кущів малини та на грядках з овочами жінка засіяла наркотичні рослини, які ретельно обробляла, поливала й очищувала він бур’янів.

Правопорушниця пояснила, що ділянки, які вона обрала для вирощування конопель, розташовані таким чином, аби  вони не були помітні ані сусідам, ані стороннім людям з вулиці. Врожай горе-господиня планувала зібрати для власного вживання.

«За даним фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконний посів і вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин. В рамках розпочатого кримінального провадження вилучені з обійстя фігурантки 24 кущі конопель направили на експертне дослідження, за результатами якого буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігурантці про підозру. За скоєне їй може загрожувати штраф від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 1700 до 8500 гривень, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Слідчі дії тривають», – зазначив тимчасово виконувач обов’язків начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

+ 0 -
  • 0
  • 136

Добавить комментарий