Підприємець з Одеської області отримав мікрогрант на створення та розвиток власного бізнесу

Мешканець Павлівської громади Болградського району Одеської області підприємець Гаврилко Сергій Олександрович, в січні поточного року отримав мікрогрант на створення та розвиток власного бізнесу.

Після отримання мікрогранту Сергій Олександрович виконав необхідні зобов’язання, створивши три робочі місця та сплачуючи податки.

«На жаль, лише в одиниць зараз є можливість відкрити власну справу за рахунок власних коштів. Тому треба хапатися за будь-які соломинки, якщо є бажання покращити фінансовий стан, відкривши власний бізнес. Державна програма “єРобота” – досить гарний варіант за відсутності інших альтернатив» – зазначив отримувач мікрогранту.

Від липня 2022 року в Україні працює держпрограма фінансування мікробізнесу на суми від 50 до 250 тисяч гривень. На відміну від інших держпрограм з підтримки підприємців, у цій майже немає обмежень щодо сфери діяльності, грантові кошти не видаються під відсоток, а витратити їх можливо на досить широке коло цілей, зокрема на виробничу техніку, оренду та рекламу. Видача грантів відбувається у межах держпрограми “єРобота”, націленої, на збільшення робочих місць в країні.

+ 0 -
  • 0
  • 954

Добавить комментарий