В Одесі продовжується акція “Перше вересня без квітів”

В Одесі продовжується акція “Перше вересня без квітів”. Батьків та дітей закликають приносити на свято першого дзвоника не букети квітів, а щось корисне для захисників України. Директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич зазначила, що в школах збиратимусь посилки для військових та передаватимуть їх на передову. В департаменті підкреслили, що можна принести ліки, білизну і шкарпетки, каву та чай, смаколики довготривалого зберігання та засоби гігієни.

Втім, як зазначила Олена Буйневич, не усі батьки підтримали таку ініціативу освітян та переконені, що усі елементи свята повинні залишатися традиційними. 
«Дуже багато нарікань, щодо того, як можна в школі збирати шкарпетки, цигарки. І знаєте, в мене одна відповідь. Ми всі живемо в реальному світі і дітей виховуємо на власному прикладі, тому я думаю, що кому це не прийнятно, то вони просто не беруть в цьому участь. А діти наші вони до цього звикли. І тут навіть не матеріальні речі важливі, а ті сувеніри, малюнки, які вони виготовляють. Тому цьогоріч ми також пропонуємо продовжити цю акцію», - зазначила Буйневич. 
Зазначимо, що вперше подібні акцію провели в 2014 році і до сьогодні ця акція не втрачає актуальності.

+ 0 -
  • 0
  • 409

Добавить комментарий