"ПриватБанк" попередив про зміни у переказах з картки на картку: що потрібно знати

"ПриватБанк" попередив користувачів про зміни у переказах з картки на картку. Клієнти відтепер матимуть можливість отримувати SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро без додаткової комісії. Про це повідомили в прес-службі фінансової установи.

"Клієнти "ПриватБанку" відтепер можуть отримувати SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро без додаткової комісії через Citibank EUROPE PLC. Продовжуючи розвивати платіжні "мости" з європейськими банками, фінансова установа відкрила нові кореспондентські рахунки в Citibank N.A. у швейцарських франках (СHF) та євро (EUR)", — йдеться у повідомленні.

У компанії пояснили, що ці зміни додадуть зручності клієнтам, які зараз перебувають у європейських країнах через війну, та допомагають рідним, близьким та ЗСУ в Україні.

"Відкриття нових кореспондентських рахунків банку дає можливість клієнтам відправляти в "ПриватБанк" SWIFT-переказів фізичних осіб у швейцарських франках та євро через Citibank EUROPE PLC. без додаткової комісії", — заявили в прес-службі.

Головні переваги отримання SWIFT-переказів через "ПриватБанк":

відсутність обмежень за сумами;
можливість відстеження переказів онлайн;
спецлінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів.
У фінансовій установі підкреслили, що зазвичай гроші надходять на рахунки протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу за п'ять хвилин.

Як сформувати реквізити у "Приват24"
Клієнти можуть формувати реквізити через "Приват24":

потрібно знайти в меню "Сервіси";
обрати "Перекази";
натиснути SWIFT;
обрати "Реквізити".
У "ПриватБанку" наголосили, що зарахування валютних переказів на гривневі рахунки здійснюється без комісії.

+ 0 -
  • 0
  • 422

Добавить комментарий